JAV | Maandag 12 oktober

16 sep JAV | Maandag 12 oktober

De competitie is weer in volle gang en dat is iets om erg blij mee te zijn in deze gekke tijd. Het seizoensjaar 2019-2020 was een jaar waarvan de tweede helft grotendeels in het teken stond van Corona. We hebben als bestuur moeten zien hoe NOVA ineens dicht moest en dat alle activiteiten werden afgelast. Maar wat we nog veel meer hebben gezien, is hoe we als NOVA met al onze vrijwilligers onze schouders er weer onder hebben gezet toen we weer mochten korfballen.

Ook het eerste deel van het jaar zijn we niet vergeten, want ook zonder Corona gebeurt er natuurlijk veel binnen NOVA. Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JAV) zullen veel zaken van het afgelopen jaar ter sprake komen. We willen alle leden van harte uitnodigen.

Datum een aanmeldingen
De JAV vindt plaats op maandag 12 oktober om 20.00 uur. We kunnen maximaal 30 leden ontvangen in de kantine, omdat we 1,5 meter uit elkaar moeten zitten. We willen jullie vragen om je via nova.bilthoven@kvnova.nl alvast aan te melden als je aanwezig wilt zijn. Bij meer dan 30 aanmeldingen gaan we de online mogelijkheden uitzoeken, zodat de overige leden die aanwezig willen zijn de JAV ook kunnen bijwonen en hun stem kunnen laten gelden.

Machtigingen
Uiteraard geldt ook voor deze JAV dat leden elkaar kunnen machtigen. NOVA-leden van boven de 16 jaar kunnen bij afwezigheid toch hun stem laten gelden door middel van een vertegenwoordiger. We moedigen iedereen die niet aanwezig kan zijn (ofwel fysiek, ofwel online) dit te doen.

In aanloop naar de JAV ontvangen jullie het programmaboekje met het machtigingsformulier.

We zien jullie graag op 12 oktober om 20.00 uur.

Het NOVA-bestuur.