JAV volledig digitaal | 12 okt

07 okt JAV volledig digitaal | 12 okt

Helaas kunnen we niet fysiek samenkomen in verband met de nu geldende coronamaatregelen. Wij vinden het uiteraard wel belangrijk om de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JAV) door te laten gaan en komen daarom virtueel samen dit jaar.

De JAV vindt plaats op maandag 12 oktober om 20.00 uur. We willen jullie vragen om je via nova.bilthoven@kvnova.nl alvast aan te melden als je aanwezig wilt zijn. In de middag van 12 oktober krijgen alle leden die zich hebben aangemeld een link naar de virtuele JAV in Microsoft Teams. Als je Microsoft Teams niet geïnstalleerd hebt op je laptop/tablet/mobiel, kun je als gast deelnemen aan de vergadering. Je kunt natuurlijk voor de zekerheid Microsoft Teams installeren.

Uiteraard geldt ook voor deze JAV dat leden elkaar kunnen machtigen. NOVA-leden van boven de 16 jaar kunnen bij afwezigheid toch hun stem laten gelden door middel van een vertegenwoordiger. We moedigen iedereen die niet aanwezig kan zijn aan dit te doen. Machtigingen moeten worden verstuurd naar nova.bilthoven@kvnova.nl.

Iedereen, inclusief het bestuur, neemt dus deel vanuit huis. We zullen een etiquette opstellen om de digitale JAV zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat iedereen zijn/haar gewenste bijdrage kan leveren.

We zien jullie graag virtueel op 12 oktober om 20.00 uur.

Het NOVA-bestuur