Jeu de Boules terug bij NOVA

09 jun Jeu de Boules terug bij NOVA

Jeu de Boules komt terug naar Gemeente De Bilt! Vanaf juni 2020 zijn de jeu de boules faciliteiten van Korfbalvereniging NOVA klaar voor gebruik. Het terugbrengen van jeu de boules in Gemeente De Bilt is een initiatief van Korfbalvereniging NOVA en MENS De Bilt.

Om dit te vieren organiseert NOVA in samenwerking met MENS De Bilt een Jeu de Boules Toernooi op zaterdag 4 juli 2020 om 13:00. Er is plek voor 16 koppels die zich gratis kunnen aanmelden via jeudeboules@kvnova.nl. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

NOVA beschikt over 2 prachtige jeu de boules banen; een grintbaan en een bosbaan. Elke woensdag avond vanaf 19:30 en elke zaterdag middag vanaf 13:00 komen de jeu de boulers van NOVA samen om een balletje te gooien. Alvast een keer meedoen? Laat het ons weten via: jeudeboules@kvnova.nl.

Steven Bakker, bestuurslid van NOVA, is blij dat jeu de boules weer terug komt bij NOVA. “Jeu de Boules is enorm populair en wij hebben prachtige jeu de boules faciliteiten bij ons clubhuis. Een perfecte match!”