Jeugdexponent Lotte Keuning maakt overstap naar Dalto

12 mrt Jeugdexponent Lotte Keuning maakt overstap naar Dalto

Lotte Keuning (18) heeft vandaag bekend gemaakt de overstap te maken naar korfbalverenging Dalto in Driebergen. Dalto komt uit in de Hoofdklasse en heeft de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren in de Korfbal League, het hoogste niveau van Nederland.

Lotte speelt al sinds haar 5e bij NOVA en is sinds dit seizoen een vaste waarde in NOVA 1. Met de overstap naar Dalto maakt Lotte een prachtige stap om haar sportieve ambities na te jagen, op het hoogste niveau in Nederland spelen.

“Vanaf mijn 5e speel ik al bij NOVA, mijn thuis met heel veel goede vrienden. Natuurlijk blijft ik regelmatig bij NOVA komen, ook ga ik volgend jaar NOVA D1 coachen. Mijn tijd bij NOVA als speler was heel leuk, wie weet keer ik ooit nog eens terug naar mijn thuis.” aldus Lotte.

Steven Bakker, bestuurslid Technische Zaken, over het vertrek van Lotte: “Lotte is haar hele jeugd al opgevallen door haar bovengemiddelde kwaliteiten. Aanvallend is Lotte niet te stoppen, iets wat de scouting bij Dalto ook is opgevallen. Het is jammer dat Lotte NOVA verlaat, tegelijkertijd zijn wij ook trots dat Lotte nu gaat strijden om in de Korfbal League uit te gaan komen. Wij wensen haar al het beste!”