Job Paauw stapt over naar HKC

04 apr Job Paauw stapt over naar HKC

Job Paauw (24) heeft deze week aangekondigd dat hij zijn korfbal carrière vervolgt bij korfbalvereniging HKC uit Hardinxveld-Giessendam. Afgelopen zaalcompetitie zat HKC in dezelfde poule als NOVA en komt door hun kampioenschap volgend jaar uit in de zaal Hoofdklasse.

Het is niet de eerste keer dat Job zijn korfbalgeluk buiten NOVA beproeft, in het seizoen 2015-2016 kwam Job uit voor Antilopen uit Leusden. Na zijn terugkeer bij NOVA heeft Job zich verder kunnen ontwikkelen tot een moderne dynamische korfballer met veel scorend vermogen.

“Mijn intentie was om bij Nova te blijven, maar tijdens de gesprekken met HKC begon het toch te kriebelen. Als sporter vind ik dat ik aan mezelf verplicht ben om te kijken waar mijn plafond ligt. Toen de kans om hoofdklasse bij HKC te spelen zich voordeed, heb ik besloten om deze te pakken. Ondanks dat ik straks in Hardinxveld-Giessendam speel, hoop ik nog vaak op de Nova velden te vinden zijn!” aldus Job.

Steven Bakker, bestuurslid Technische Zaken, over het vertrek van Job: “Het is jammer dat Job NOVA gaat verlaten voor een nieuw avontuur bij HKC. Job is een echte jongen van de club maar heeft altijd de gezonde ambitie gehad om het hoogst haalbare uit zijn korfbal carrière te halen. Wij gunnen Job deze stap dan ook zeer en hopen dat zijn tijd bij HKC een succes wordt.”