John van Duuren nieuwe hoofdcoach NOVA

24 mrt John van Duuren nieuwe hoofdcoach NOVA

Met ingang van het seizoen 2024 – 2025 wordt John van Duuren de nieuwe hoofdcoach van NOVA. John volgt daarmee Wim Jansen op die bezig is aan zijn laatste seizoen.

De huidige club van John, KIOS uit Nieuw-Vennep, was afgelopen zaalseizoen een van de directe tegenstanders van Nova 1. John is dus geen onbekende voor de ploeg uit Bilthoven, ook gezien zijn voorgaande trainersklussen in de regio bij Synergo, VIKO en OVVO.

Medio februari kwam John in beeld door uit eigen beweging contact op te nemen met Sylvia van der Pas, bestuurslid technische zaken. Wat volgende waren een aantal positieve en open gesprekken, waaronder een met een spelersafvaardiging van de Nova selectie.

“Uit de gesprekken bleek al snel dat John perfect past in het door ons opgestelde profiel. Zijn ruime ervaring, duidelijkheid en bovenal motivatie om bij Nova aan de slag te gaan waren doorslaggevend. We zijn dan ook blij dat we John aan ons hebben kunnen binden voor het komende seizoen.” aldus Sylvia van der Pas.

“Ik werd op de vacature gewezen door een vriend met de mededeling dit is een club voor jou. De onderlinge wedstrijd dit seizoen en de eerdere confrontaties met NOVA bracht mij er toe (iets wat ik anders nooit doe) te reageren. In de gesprekken werd mijn gevoel bevestigd. De gesprekken waren inhoudelijk goed en de club en selectie weten waar ze heen willen. Ik kijk er dan ook naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan en de stap terug welke in de zaal gedaan is samen met de selectie weer te herstellen.” vertelt John van Duuren.

Interesse om samen te werken met John? Wij zijn nog op zoek naar een nieuwe trainer voor Nova 2,
https://kvnova.nl/vacature-trainer-coach-nova-2/