Kampioenswedstrijd A1 in Amsterdam

06 mrt Kampioenswedstrijd A1 in Amsterdam

Zaterdag 10 maart is een mooie dag voor alle mensen die Nova en het topkorfbal een warm hart toe dragen! Niet alleen het eerste team kan promoveren naar de overgangsklasse, ook de talenten uit de A1 krijgen de kans om met een kampioenschap definitief te bewijzen dat ze thuis horen in de top van het wedstrijdkorfbal. Wanneer er zaterdag wordt gewonnen zijn zij namelijk kampioen in de eerste klasse!
Het belooft naast een spannende wedstrijd ook een mooie wedstrijd te worden, er wordt gespeeld tegen de directe concurrent Blauw Wit A1 uit Amsterdam. Ook zij zullen strijden voor promotie naar de overgangsklasse. De thuiswedstrijd werd door Nova net verloren, waardoor het team nog meer gedreven is om de komende wedstrijd winnend af te sluiten. Daarbij kunnen zij de support van het publiek natuurlijk goed gebruiken!

Start je zaterdagochtend daarom goed en steun de A1 op weg naar het kampioenschap! De wedstrijd wordt gespeeld in de Blauw-Wit hal aan de Joos Banckersweg 18a. Aanvang van de wedstrijd: 11:00 uur.