Kantinediensten | Vrijwilligers gezocht en nieuwe manier van indelen. 

28 aug Kantinediensten | Vrijwilligers gezocht en nieuwe manier van indelen. 

Het nieuwe seizoen staat op het punt om weer te beginnen en de kantinecommissie is weer druk bezig met het vullen van de bardiensten. Omdat dit tijdrovend is en altijd een uitdaging blijkt te zijn, zal de indeling van de bardiensten dit jaar iets anders gaan:

1) De senioren worden op naam ingedeeld, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de wedstrijden en andere vrijwilligersbezigheden binnen de vereniging. Kan je niet? Dan dien je de dienst zelf te ruilen of vervanging te regelen en dit door te geven via kantinenova@outlook.com of via WhatsApp via Tanja Aalders.

2) De ouders van de juniorenteams worden nog steeds ingedeeld per team, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wedstrijden van het betreffende team. Graag horen we zo snel mogelijk de namen en telefoonnummers via kantinenova@outlook.com of via WhatsApp via Karen Nauta.

3) De meest recente versie van het kantinerooster zal altijd beschikbaar zijn op de website. De link zullen we nog met jullie delen.

4) Mocht je dit lezen en denken “Ik wil wel een (extra) kantinedienst doen” of later in het rooster nog een gaatje zien waarop je wel zou kunnen. Laat het dan vooral weten via kantinenova@outlook.com of via WhatsApp via Tanja Aalders. We kunnen jullie hulp namelijk hard gebruiken om alle overige plekjes op te vullen. Zeker gezien de senioren al veel andere vrijwillige taken op zich nemen, zoals training geven en wedstrijden fluiten.

5) Ook in de kantinecommissie kunnen we alle hulp gebruiken, dus mocht je ons team willen versterken, laat het ons dan vooral weten!

Het rooster volgt zo spoedig mogelijk via de site, de nieuwsbrief en Facebook.

Alvast heel erg bedankt voor de hulp. Samen maken we er dit seizoen weer ontzettend gezellige en sportieve zaterdagen van!

Groetjes,
De kantinecommissie