Klant van de Rabo? Uw stem is geld waard!

30 okt Klant van de Rabo? Uw stem is geld waard!

Rabobank Rijn en Heuvelrug stelt dit jaar maar liefst 150.000 euro beschikbaar aan verenigingen in declubkas logo regio. Van 25 oktober tot en met 8 november kan ieder Rabo-lid zijn stem uitbrengen op zijn favoriete vereniging. Als Rabo-lid heeft u 5 stemmen, waarvan u er maximaal 2 aan Nova kunt geven. Hoe meer stemmen, hoe meer centjes voor onze vereniging.

Uw stem is belangrijk
Met uw steun leverde deze campagne ons vorig jaar 1.028 euro op. Deze extra financiële armslag kan onze vereniging goed gebruiken om leuke dingen voor de jeugd te organiseren. Bezoek woensdag 25 oktober dus meteen de Rabo-website en stem op Nova. Laat uw stem niet verloren gaan!

Samen sta je sterk
Om het resultaat van deze actie te vergroten werken we al een paar jaar samen met de bevriende verenigingen Fraternitas (gymnastiek en turnen) en IJBM (Biltse ijsclub). Denkt u s.v.p. óók aan deze verenigingen bij de verdeling van uw laatste drie stemmen.

Bankieren is niet automatisch lid
Als klant van de Rabobank ben je niet automatisch lid én gemachtigd om te stemmen. Twijfelt u of u lid bent? Kijk dan meteen even op de Rabo-website via internet-bankieren, onder het tabblad ’Mijn gegevens’. Check ook direct even of uw e-mailadres nog klopt. Lid worden van de Rabobank is geheel gratis en biedt diverse voordelen. U heeft nog 2 dagen de tijd om dit even te regelen.

Op 14 november wordt de uitslag van de Rabo Clubkas-campagne bekend gemaakt.