Laatste seizoen als coach voor Maurice Lindenaar bij NOVA

30 nov Laatste seizoen als coach voor Maurice Lindenaar bij NOVA

Maurice Lindenaar gaat na dit seizoen NOVA verlaten als coach. Na twee seizoenen bij NOVA 2 gaat Maurice op zoek naar nieuwe kansen om zijn ambities als trainer/coach achterna te gaan.

“Sinds mijn terugkeer heb ik het enorm naar mijn zin bij NOVA. De organisatie rondom de selectie staat goed. De selectie is leergierig, talentvol en vormt een hechte groep, die open staat voor nieuwe (trainings)impulsen en hier ook de vruchten van plukt. Ook de samenwerking met hoofdcoach Wim Jansen ervaar ik als heel erg fijn. We gaan er alles aan doen om dit seizoen goed voort te zetten.” aldus Maurice.

Maurice keerde, na zich een aantal jaar buiten de deur te hebben ontwikkeld bij MIA en ODIK, in augustus 2021 terug bij zijn NOVA, dat de mogelijkheid bood om korfbal te kunnen blijven combineren met zijn werk, destijds in Amsterdam. “Het blijkt voor zowel NOVA als Maurice een geweldige match. Dat is te zien aan de zichtbare ontwikkeling die onze jonge spelersgroep van NOVA 2 momenteel doormaakt.” vertelt Jaco Schippers, verantwoordelijk voor de selectiezaken binnen de Technische Commissie van Nova.

Met het vertrek van Maurice is NOVA nu op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor NOVA 2. Daarnaast speel je een belangrijke rol als sparringpartner voor de trainer/coach van NOVA 1 (Wim Jansen) tijdens trainingen en wedstrijddagen; lees hier de volledige vacaturetekst.


Voorzitter Steven Bakker met Maurice bij het verlengen van zijn contract begin 2022.