Laatste thuiswedstrijd selectie & kampioenswedstrijden jeugd

07 jun Laatste thuiswedstrijd selectie & kampioenswedstrijden jeugd

We zijn alweer bijna aan het einde van de voorjaarsveldcompetitie. De meeste teams hebben nog twee competitiewedstrijden op het programma staan. 

Komende zaterdag, 10 juni, speelt de selectie van Nova hun laatste thuiswedstrijden van het seizoen. Kom allen nog een laatste keer het 2e en 1e aanmoedigen op de zonnige zaterdag. Ze spelen om 14:00 uur en 15:30 uur tegen MIA 2 en 1.

Daarnaast zijn er een aantal jeugdteams die nog kampioen kunnen worden! Zowel komende zaterdag als de twee zaterdagen daarop.

Komende zaterdag speelt om 11:30 uur de C1 tegen DOS (W) C1 hun kampioenswedstrijd en tevens hun laatste thuiswedstrijd als het huidige team. Het damesteam zou het leuk vinden als er zoveel mogelijk mensen hun aan komen moedigen!
Ook de E4 en D1 kunnen komende zaterdag kampioen worden. De E4 speelt om 12:45 uur uit tegen Viking E1 en de D1 om 13:15 uur uit tegen Koveni D1.

De B1 en F1 zijn ook nog in de race voor het kampioenschap, maar zij hebben allebei nog drie wedstrijden te spelen.

Kortom, met deze en alle andere wedstrijden die de komende weken nog gespeeld worden, hebben we nog een aantal mooie zaterdagen voor de boeg.

Hopelijk zien we jullie langs de lijn! 🌞 ⚽ 🥇