Marloes van Ettikhoven keert terug bij NOVA

29 feb Marloes van Ettikhoven keert terug bij NOVA

De Technische Commissie (TC) is blij te kunnen melden dat Marloes van Ettikhoven terugkeert bij NOVA. Marloes komt over van buurvereniging DOS Westbroek waar zij de afgelopen seizoenen heeft gespeeld. Behalve dat Marloes een directe versterking is voor de Nova-selectie, zijn we als club altijd blij wanneer voormalig Nova-leden weer terugkeren op het oude nest.

Vanaf volgend seizoen kunnen we Marloes weer op onze eigen velden zien spelen. “Dat Marloes weer bij ons terugkeert, is sportief een flinke opsteker. Bij DOS, uitkomend in de Hoofdklasse, is zij een belangrijke speelster en dus zal ze met haar ervaring ook aan de Nova-selectie een flinke impuls geven,” aldus Sylvia van der Pas, bestuurslid technische zaken.

Marloes vertelt zelf: “Ik heb een hele fijne tijd gehad bij DOS, maar ik kijk er nu ook weer naar uit om bij Nova met mijn vrienden en vriendinnen van vroeger te spelen. En om het maximale uit de selectie te halen.”

Woon jij in de regio Utrecht? En ben je op zoek naar een nieuwe korfbaluitdaging? Kom dan vooral eens vrijblijvend meetrainen.