Maurice Lindenaar hoofdcoach NOVA 2

30 jan Maurice Lindenaar hoofdcoach NOVA 2

Na zijn terugkeer bij NOVA in de lente van 2021 zijn wij nu blij te kunnen melden dat Maurice het seizoen 2022-2023 hoofdcoach wordt van Nova 2. Maurice volgt daarmee Fernand Lith op die door ontwikkelingen op zijn werk niet meer door kan gaan als coach bij Nova.

Maurice zijn rol als assistent in het huidige seizoen wordt door de gehele selectie en staf als zeer positief ervaren. Wij zijn dan ook enorm blij dat we Maurice langer kunnen behouden voor Nova en hem vanaf volgend seizoen eindverantwoordelijk te kunnen maken voor Nova 2.

“Maurice zijn coachstijl past perfect bij onze huidige selectie. Zijn oog voor talentontwikkeling heeft in het huidige seizoen zijn vruchten al afgeworpen. Dat zal komend seizoen alleen maar meer worden. Wij zijn ervan overtuigd dat Maurice een succesvolle periode aangaat met onze selectie.” aldus Jaco Schipper, verantwoordelijk voor de selectiezaken binnen de Technische Commissie van Nova.

Nova-voorzitter Steven Bakker (l) en Maurice Lindenaar (r) tekenen het nieuwe contract.

Maurice vertelt: “Tijdens mijn jaren bij MIA en ODIK heb ik altijd nauw contact gehouden met Steven en Nova. Terugkeren voelde vertrouwd, heeft mij plezier opgeleverd en de reactie vanuit de spelers is positief. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Ik kijk ernaar uit om komend seizoen bij te dragen aan de ontwikkeling van onze jonge selectie en in het bijzonder Nova 2. En dan hopelijk eindelijk weer in een volledig seizoen!”