Neem kleding mee voor de ‘verkoop- & ruilbeurs!

24 aug Neem kleding mee voor de ‘verkoop- & ruilbeurs!

Aankomende zaterdag is de startdag van Nova en we organiseren een ‘kleding verkoop- & ruilbeurs’. Dit is dus een perfect moment om je kledingkast in te duiken en al je sportkleding te verzamelen die je niet meer gebruikt. Hoe handig zou het namelijk zijn als jij jouw te kleine rokje of broekje makkelijk kunt omwisselen voor een grotere? Of als je je oude sportschoenen kunt verkopen en er iemand heel blij mee kunt maken?

Veel mensen hebben kleding of schoenen die nog van goede kwaliteit zijn, maar helaas niet (meer) in de goede maat. Laat het vooral niet thuis liggen, neem het mee zaterdag! Je kunt er namelijk geld voor krijgen of het onderling ruilen met andere Nova leden! Wij organiseren een aantal tafels waar iedereen zijn/haar spullen kan uitstallen. Je kunt er bij blijven staan, maar er zullen ook mensen bij de ruilbeurs aanwezig zijn om te zorgen dat jouw spullen eerlijk worden geruild/verkocht. Dan kun jij tussendoor ook even weglopen om een wedstrijd te spelen/ bekijken. De verkoop- & ruilbeurs wordt ’s ochtends tijdens het ontbijt opgebouwd en blijft de hele middag staan tot na de wedstrijden van de selectie.

Heb je dus nog sportkleding over? Neem het mee naar de verkoop- & ruilbeurs! Als je het niet verkoopt of ruilt kun je het natuurlijk gewoon weer mee naar huis nemen.

Our BabyShower