Nieuw lid Communicatiecommissie | Marian Bombeeck

04 mrt Nieuw lid Communicatiecommissie | Marian Bombeeck

De Communicatiecommissie is blij te kunnen melden dat er een nieuw lid is: Marian Bombeeck. Marian sluit aan bij Esther van Kempen, Milou van der Weerdt en Renske van Kempen. Samen houden zij de website en de sociale mediakanalen van NOVA bij. Waarschijnlijk is Marian voor velen een bekende. Maar natuurlijk stelt zij zich even voor.

“Ik vind het super leuk om te melden dat ik sinds dit jaar bij de Communicatiecomissie zit. Hiervoor heb ik 6 jaar lang training gegeven bij Nova naast dat ik een sport opleiding volgde. Ook speel ik vanaf de C bij Nova en kan je mij tegenwoordig heel af en toe nog op het veld vinden. Als speler, maar vaker train ik met de Recreanten of soms met het 3e mee.

Sinds dit jaar ben ik begonnen met de opleiding Online content creator. Hierin leer je de ins en outs van social media en de marketing kant. De laatste tijd hebben jullie mij ook langs de velden kunnen zien met mijn camera. Ik maak namelijk graag foto’s van wedstrijden.

Ik vind het leuk om nu weer op een andere manier met sport bezig te zijn en ik hoop dit na mijn studie ook door te kunnen zetten.

Ik heb er veel zin in en ik hoop dat we met leuke ideeën kunnen komen.”

Fijn dat Marian de commissie kan versterken met haar creativiteit en professionaliteit!

Tip de redactie
Heb jij iets wat de Communicatiecommissie onder de aandacht moet brengen via website en sociale mediakanalen van Nova? Mail dan naar redactie@kvnova.nl. Lees in een eerder bericht via welke kanalen je op de hoogte kunt blijven van het laatste Nova-nieuws.