Nieuw lid Communicatiecommissie | Milou van der Weerdt

26 jan Nieuw lid Communicatiecommissie | Milou van der Weerdt

De Communicatiecommissie is blij te kunnen melden dat er een nieuw lid is: Milou van der Weerdt. Zij sluit aan bij Esther van Kempen, Wesley Metz en Renske van Kempen. Samen houden zij de website en de sociale mediakanalen van NOVA bij.

Milou is bezig met een studie fysiotherapie, maar heeft momenteel een tussenjaar. Hierin maakte zij al een mooie reis naar Bali en Australië. Naast lid van de Communicatiecommissie zit Milou ook in de Goed Idee Commissie. Ook heeft zij de Kangoeroes training gegeven. “Ik vind het erg leuk om nu onderdeel uit te maken van deze commissie. Ik maakte al vaak posters en filmpjes voor op social media en de website. Dit is een echte hobby van mij en ik zal dit ook zeker blijven doen. Daarnaast hoop ik ook dat we samen als commissie op leuke, nieuwe ideeën kunnen komen. Ik heb er zin in!”

Heel fijn dat Milou de commissie komt versterken!

Luuk Wilhelm is inmiddels gestopt bij de Communicatiecommissie. We willen Luuk bedanken voor zijn inzet.

Tip de redactie
Heb jij iets wat de Communicatiecommissie onder de aandacht moet brengen via website en sociale mediakanalen van Nova? Mail dan naar redactie@kvnova.nl. Lees in een eerder bericht via welke kanalen je op de hoogte kunt blijven van het laatste Nova-nieuws.