Nieuw wedstrijdshirt voor NOVA | Welke heeft jouw voorkeur?

07 apr Nieuw wedstrijdshirt voor NOVA | Welke heeft jouw voorkeur?

Het is weer tijd voor nieuwe wedstrijdshirts! En jij kunt je voorkeur doorgeven voor welk ontwerp we moeten kiezen. Geef je voorkeur aan via dit formulier*.

De oude shirts waren inmiddels aan vervanging toe. De aanschaf van nieuwe shirts is een mooi moment om na te denken over het ontwerp. Vanuit de leden kwam de vraag of we het huidige ontwerp zouden behouden. De kledingcommissie vond dit een uitdaging en is in gesprek gegaan met MUTA. Daarbij heeft de kledingcommissie aangegeven geen wit meer onder de arm te willen. Dit gezien de verkleuring door zweet.

Muta is met deze input aan de slag gegaan en heeft nieuwe ontwerpen aangeleverd. Graag nemen we de leden nu mee in de keuze welk shirt het gaat worden. De stem van de leden is belangrijk omdat zij de shirts natuurlijk gaan dragen, maar ook omdat zij jaarlijks een bijdrage betalen voor het kledingplan.

Geef je keuze aan via dit formulier. Je kan jouw voorkeur doorgeven tot en met zaterdag 15 april.

De planning is om in september alle teams te voorzien van nieuwe wedstrijdshirts.

*Het formulier werkte eventjes niet, maar dat is inmiddels opgelost met een nieuwe link. Er zijn geen stemmen verloren gegaan. Gelukkig maar, want we hadden al 70 stemmen binnen! Bedankt daarvoor. Heb jij je voorkeur nog niet doorgeven? Doe dit dan snel, maar in ieder geval uiterlijk zaterdag.