Nieuwe app | Sportlinked vervallen

24 aug Nieuwe app | Sportlinked vervallen

KNKV appSinds woensdag 23 augustus staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijdzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app. Het is belangrijk dat alle spelers, coaches en scheidsrechters de nieuwe app downloaden voor aanvang van de competitie, de Sportlinked app is namelijk vervallen. Het kan zijn dat je de nieuwe app nog niet kan vinden, probeer het dan later nogmaals.

Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Voorwaarde is wel dat dit mailadres hetzelfde is als dat in de lidgegevens in Sportlink Club. Indien dit niet gelijk is, moet dit via de secretaris van Nova, Birgit Rademakers, aangepast worden.

De spelers kunnen in de nieuwe app zelf hun foto plaatsen of aanpassen. Het is de bedoeling dat iedereen de foto’s uit de oude app gebruikt. Mocht je nog geen foto in de oude app gehad hebben of je foto toch aan willen passen, neem dan contact op met Aranka Akkermans (aranka.akkermans@gmail.com of 0643240217). Zij zal je dan helpen om ervoor te zorgen dat je foto aan de richtlijnen van Nova voldoet.

De werking van de app is verder niet veranderd, wel is het natuurlijk zo dat spelers in Sportlink Club wel aan teams gekoppeld moeten zijn. Voor externe coaches is nog altijd van toepassing dat die aangemeld moeten worden via het formulier: http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/