Nieuwe en ontbrekende gezichten bij de NOVA-selectie

25 aug Nieuwe en ontbrekende gezichten bij de NOVA-selectie

De NOVA-velden zijn weer gevuld, want de trainingen zijn gestart! Voor de selectie zit de 2e week er al weer op. De trainingen staan nog in het teken van selecteren voor NOVA 1 en 2. We zagen daarbij een nieuw gezicht: Anne-Lieke Pluim. Wie is zij? En welke spelers van vorig jaar sloten niet meer aan bij de selectie van Nova? We zetten het even op een rijtje.


Een nieuw gezicht bij de selectietrainingen van NOVA.

Anne-Lieke Pluim stelt zichzelf voor
“Ik woon in Zeist. Vroeger ben ik dan ook begonnen bij de korfbalclub RDZ, maar nu kom ik van Dalto uit Driebergen. Ik raakte bekend met Nova door mijn broer Rogier, die afgelopen jaar in het 2e speelde.”

Haar eerste indruk? “Nova is een gezellige club waar je heel erg open wordt ontvangen. Het is een club die houdt van gezelligheid, maar ook zeker een club die voor de winst wil gaan.”

Welkom bij Nova Anne-Lieke!

De spelers die we niet terugzagen op het veld
Een aantal spelers dat vorig jaar in de selectie speelde, keerde niet meer terug:

  • Manon van Alfen kondigde vorig seizoen aan dat ze stopt met spelen in de selectie. Zij gaat spelen in het 3e.  
  • Tim Houtman speelt komend seizoen bij DOS Westbroek.
  • Michael van Bijleveld speelt komend seizoen bij ODIK in Barneveld.
  • Kevin van de Laar speelt komend seizoen bij MIA in Amersfoort.

 

Succes allemaal!

Trainersstaf
Zoals eerder gecommuniceerd, zijn er ook wat wijzigingen in de staf. Maurice Lindenaar gaat dit jaar bij Dalto aan de slag als assistent trainer van het 2e. Fabian Pasman is de nieuwe trainer/coach van Nova 2. Hij stelt zich in dit bericht voor. Samen met Wim Jansen (trainer/coach Nova 1) en Cisca Pluim (teammanager) vormt Fabian de selectiestaf 2023-2024.