Nieuwe TV en elektronisch slot door Vrienden van NOVA

12 jun Nieuwe TV en elektronisch slot door Vrienden van NOVA

Bij de laatste Vrienden van NOVA-bijeenkomst zijn drie bestedingsdoelen gekozen door de aanwezige ‘vrienden’. Twee van drie doelen zijn inmiddels aangeschaft en in werking; een nieuwe TV en een elektronisch slot. Voor beide doelen heeft onze Maikel van Raaij veel van zijn vrije tijd gegeven voor het uitpluizen van de beste opties én het installeren er van.

Met als gevolg dat we nu een toekomstbestendig slot hebben. Erg handig in het gebruik, ook voor onze vrienden van Voordaan. Daarnaast hebben we een mooie TV (zie foto) als vervanger voor de enorm oude beamer die we hadden hangen. Zo kan bijvoorbeeld de jeugd haarscherp films kijken op de gezellige filmavonden die door de jeugdfeestcommissie worden georganiseerd.

Met het overgebleven Vrienden budget wordt nu gekeken naar de beste optie voor de aanschaf van het laatste gekozen doel; nieuwe bankjes voor op het kunstgrasveld.

De ‘Vrienden van NOVA’ is een groep mensen (ouders, spelers, oud-spelers, etc.) die Nova een warm hart toedragen en dit tot uitdrukking brengen door Nova financieel te steunen. Met de jaarlijkse bijdrage van €50,- kan Nova allerhande zaken regelen die anders onhaalbaar zijn.

Wat er met de bijeengebrachte gelden gebeurt, bepalen de ‘Vrienden van NOVA’ samen op een gezellige avond, meestal in maart/april (dit keer dus in oktober).

Wil jij ook Vriend van NOVA worden? Neem contact op met de Sponsorcommissie via sponsorcommissie@kvnova.nl.