Nova 1 grijpt weer naast de winst

11 okt Nova 1 grijpt weer naast de winst

De wedstrijd NOVA 1 – Rust Roest 1 begon goed afgelopen zaterdag; het was mooi weer en het trouwe Nova-publiek stond langs het veld, hopend dat Nova 1 de eerste punten zou binnenhalen. Na de overwinning vorige week van Rust Roest op Viko stond Nova helemaal onderaan de ranglijst.

Nova begon redelijk goed en kwam op een 3-1 voorsprong. Daarna ging de wedstrijd een lange tijd gelijk op. Het werd al snel 3-3 en hierna was het een tijdje stuivertje wisselen. Het ging tot rust gelijk op. Het publiek kon een aantal mooie goals zien. Ruststand: 11-13.

Na rust was het een ander verhaal. Nova begon nog goed en kwam al snel terug naar 13-13. Hierna kreeg Nova het moeilijk. Vooral de dames van Rust Roest bleken de tweede helft goed uit de kleedkamer te komen. Nova had geen antwoord op het aanvalsgeweld en het werd dan ook geen echte wedstrijd meer. Er werd nog geprobeerd met wat wissels de opmars van de tegenstander te stuiten. Uiteindelijk werd er een tussenstand neergezet van 13-19. Nova kon aan het einde van de wedstrijd nog wel terug komen maar het was te laat. Einduitslag: 17-21.