Nova 1 wint en behoudt de tweede plek

26 mrt Nova 1 wint en behoudt de tweede plek

Op zaterdag 25 maart speelden Nova 1 en 2 alweer hun laatste thuiswedstrijd in de zaal. Nova 2 moest het opnemen tegen Furore 2. Gedurende de hele wedstrijd ging het gelijk op, maar uiteindelijk wist Furore toch de punten mee naar huis te nemen. Voor Nova 1 stond de wedstrijd tegen Fortissimo 1 op het programma. Op papier was Nova de betere ploeg, maar dit moesten ze ook nog waarmaken.

Nova 1 ging erg goed uit de startblokken. Na 10 minuten spelen, stond het al 6-0. Er werden mooie goals gemaakt en de sfeer zat er bij het publiek van Nova goed in. In de verdediging werd er veel druk gegeven, dit zorgde ervoor dat Fortissimo weinig kansen kreeg. Nova zakte vlak voor rust even in, maar ging toch de rust in met een comfortabele 8-3.

In de rust sprak hoofdcoach Wim Jansen het team waarschuwend toe “Het spel is nog niet gespeeld!” Nova moest energie blijven leveren en meer doelpunten gaan maken. Het team stond weer op scherp en de spelers liepen positief het veld op. Fortissimo scoorde meteen twee goals, maar gelukkig bleef het daarbij. Het maken van de goals ging bij Nova vrij moeizaam, maar er werd tot het fluitsignaal hard gewerkt. Eindstand: 13-5.

Volgende week staan er voor de selectie van Nova weer belangrijke uitwedstrijden op het programma. Dit keer tegen Luno in Linschoten. Nova 1 kan bij winst promoveren naar de eerste klasse! Nova kan alle supporters, toeters en spandoeken goed gebruiken. Het zou leuk zijn als er veel mensen komen om de beide teams aan te moedigen! Nova 2 speelt om 18.30 uur en Nova 1 speelt om 19.50 uur.

Bij de wedstrijden van 1 en 2 waren er twee fotografen aanwezig. Via deze links kun je de foto’s bekijken

Nova 1:
https://photos.app.goo.gl/JDubnNE6GTcS1sKB6 (gemaakt door Marian Bombeeck)

https://www.oypo.nl/nl/5d31d27fb5b87d73 (gemaakt door Sharon Jansen

Nova 2:
https://photos.app.goo.gl/6xZQDbiH16i6g9Bg6 (gemaakt door Marian Bombeeck)