Nova 2 pakt eerste punten

13 sep Nova 2 pakt eerste punten

Zonder een moment in de problemen te komen heeft Nova 2 afgelopen zaterdag de eerste punten van het seizoen gepakt. De ploeg van Maik van Kouterik stond de gehele wedstrijd tegen Victum 3 voor en na 70 minuten stond een 5-11 eindstand op het scorebord.

Na een goede voorbereiding waarin de oefenwedstrijden tegen Woudenberg en Viking gewonnen werden, hadden de eerste 2 competitiewedstrijden nog geen punten opgeleverd. Voor de wedstrijd werd daarom benadrukt dat de eerste punten vandaag gepakt moesten worden, om later in het seizoen niet in de problemen te komen.

De boodschap leek aangekomen, Nova 2 begon voortvarend en kwam via een doorloopbal en een schot van Manon op een 2-0 voorsprong. Mike breidde vervolgens de score met nog eens 2 doelpunten uit tot 4-0. Pas toen kon Victum iets terug doen. Joris bepaalde de ruststand op 1-5.

Na rust was het Victum dat als eerste scoorde. Nova 2 liet zich niet van de wijs brengen en scoorde mee. Bij een 3-6 tussenstand maakte Nova 2 het af voor vandaag door 3 keer achter elkaar te scoren en de score op 3-9 te zetten. Victum deed weer wat terug maar de wedstrijd was gespeeld en Nova 2 kon de wedstrijd rustig uitspelen. Een laatste goal van Victum bepaalde de eindstand van 5-11.

Met deze zege heeft Nova 2 de eerste 2 punten van het seizoen binnen. Aankomende zaterdag speelt Nova 2 om 14:00u thuis tegen Fiducia 3.