Nova 3, A2 en E1 kampioen!

08 okt Nova 3, A2 en E1 kampioen!

A2 NOVA 3Zaterdag 30 september wisten Nova E1 en A2 van hun tegenstanders te winnen, waarmee zij het kampioenschap al binnensleepten! Afgelopen zaterdag, 7 oktober, wist Nova 3 zich ook bij dit rijtje kampioenen aan te sluiten!

Nova feliciteert deze teams!

 

 

Hieronder het wedstrijdverslag van de kampioenswedstrijd van de E1

E1

E1 NOVA kampioen

Vorig jaar eindigden ze als F team nog bovenaan in de 1e klasse. Dat is het hoogste niveau voor de F en ze waren er dus helemaal klaar voor om naar de E te gaan. Deze toppertjes van NOVA zijn 7 oktober met een schitterende 21-4 overwinning op Het Boschopnieuw ongeslagen kampioen geworden.

En hoe leuk is het, dat iedereen ook heeft gescoord in deze wedstrijd. Joep, Joran, Jetske, Lynn, Mischa en Tess, allemaal wisten ze de korf te vinden, zelfs met een doorloopbal.
In de afgelopen 6 wedstrijden hebben ze 88 doelpunten gemaakt op de ineens toch eigenlijk wel hoge palen in de E. Geëindigd met een doelsaldo van 65!

Samenmet de enthousiaste trainsters/leidsters Tjitske Frank en Lotte Keuning hebben de kinderen er veel zin in om ook in de zaal weer de nieuwe uitdaging aan te gaan met een niveautje hoger.

Wij zijn trots op deze kanjers!