Nova 3 kampioen

07 jun Nova 3 kampioen

Afgelopen donderdag, 6 juni, speelde Nova 3 haar kampioenswedstrijd tegen Het Bosch 1 in Lexmond.

De wedstrijd begon matig. De eerste doelpunten kwamen moeizaam op gang, waardoor Nova al snel achter kwam te staan met 3-1. Na even gespeeld te hebben, vielen gelukkig ook voor Nova de doelpunten en gingen ze de rust in met een 5-6 voorsprong.

Nu was het de kunst om dit door te zetten. Na veel positiviteit, support en vooral ook gezelligheid, is het gelukt om tot het laatste moment door te gaan, met het uiteindelijke doel om te winnen.
Het was een spannende wedstrijd met een uiteindelijke mooie uitslag van 7-10 in het voordeel van Nova!
Nova 3 heeft de avond verdiend afgesloten met een drankje en bittergarnituur, met dank aan de supporters.

Zaterdag speelt Nova 3 om 15:00 uur haar laatste wedstrijd. Na de wedstrijd krijgen ook zij kampioenenpizza’s van onze sponsor Domino’s Pizza De Bilt!

Met de kampioenschappen van Nova 1 en 3, de nog mogelijke kampioenschappen van Midweek 1 en 2, en een hopelijk mooie 2e plek van het 2e, wilt Nova heren in de omgeving van De Bilt/Bilthoven uitnodigen om hier volgend seizoen ook deel van uit te maken. De senioren teams spelen op verschillende niveaus in gezellige, maar ook fanatieke teams. Ben jij geïnteresseerd om (weer) te gaan korfballen? Neem dan contact op via gastvrouw@kvnova.nl