NOVA B1 naar Nederlands Kampioenschap!

17 mei NOVA B1 naar Nederlands Kampioenschap!


Nova B1 heeft voor de 2e keer dit seizoen het kampioenschap in de 1e klasse behaald. Hierdoor promoveren zij komend seizoen naar de Hoofdklasse. Als één van de 8 beste B-teams van Nederland zullen zij daarom op 6 juni a.s. in Tilburg deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Korfbal.


In eerste instantie hadden de dames en heren het kampioenschap niet meer zelf in de hand. Maar door het verlies van de naaste concurrent Victum werd het een spannende zaterdag. Na een moeizame 1e helft werd Sparta Nijkerk met 19-12 verslagen en kon de promotie naar de Hoofdklasse gevierd worden. Voor het eerst in 21 jaar mag een team van Nova zich opmaken om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap.

Wij hopen op heel veel steun en publiek en nodigen jullie daarom uit om ons op dit fantastische evenement naar de overwinning te juichen! Het vindt plaats op 6 juni bij KV Tilburg, Bladelstraat 1 te Tilburg.

Op de foto: Lisa Rademakers (Coach), Emmie Bessems, Eline v.d. Weerdt, Marloes v. Ettikhoven, Matthijs v.d. Ploeg, Esther van Kempen, Sam Groenewold, Lotte Keuning, Tim Houtman, Daniël Rademakers, Alwin Anninga en Marcel Jairam (Coach)