NOVA D1 overtuigend kampioen in de zaalcompetitie

18 mrt NOVA D1 overtuigend kampioen in de zaalcompetitie

Het kon bijna niet anders…
Zaterdag wist de D1 van NOVA, met volle inzet, het kampioenschap al binnen te halen. Het was geen spannende wedstrijd, maar wel een wedstrijd met een regen van doelpunten door NOVA.

De wedstrijd werd met een mooie 17-2 afgesloten. Niet alleen met hun doelpunten, maar ook met hun spel wisten ze indruk te maken op de tegenstander en het in grote getale meegekomen luidruchtige publiek. Met opperste concentratie werd er goed vrij gespeeld en velen kansen benut. Ook werd er sterk verdedigd, velen ballen onderschept, waardoor ze het Koveni erg lastig maakten.

Complimenten voor de altijd bloed-fanatieke Jetske (8), onze hard rennende SpeedyGonzales Joran (5), Ties de vaste en betrouwbare invaller (2), Lynn, ondanks haar lengte nooit bang voor haar tegenstander (1), Tess met haar zuivere schot (1), Evi, waar ze op kunnen bouwen in de verdediging, Joep, met zijn mooie passes, Misha, die altijd steady is in haar spel, Max, die vorig jaar aangeslo0t en nu al op 1 been scoort, en de vrolijke en fanatieke invalster Rowena.

Na afloop werden de 2 coaches Pascal Frank en Tim Houtman met hun sterrenteam, door de ouders in het zonnetje gezet met een mooie taart, medaille en een bloemetje.