Nova E1 trotse kampioen

05 okt Nova E1 trotse kampioen

De E1 van Nova heeft een goed eerste seizoen gespeeld dit jaar. Ze hebben bijna alle wedstrijden gewonnen, met zelfs uitslagen als 15-2. Alleen tegen de rivaal DOC werd met 6-2 gewonnen, maar ook met 2-1 verloren. Alle uitslagen bij elkaar maakten van zaterdag 3 oktober een belangrijke dag. Deze dag speelden zij de kampioenswedstrijd tegen de E7 van Synergo.

De wedstrijd begon en Nova kwam al snel op een 1-0 voorsprong door een prachtig schot van Aimy. Zij deed ontzettend haar best en een paar minuten later raakte zij helaas geblesseerd aan haar knie. Het hele team heeft haar geholpen totdat haar moeder en de ambulance kwamen. Aimy ging even naar het ziekenhuis en maakt het nu gelukkig weer goed.

Daarna is de tweede helft nog verder gespeeld. Iedereen deed super goed zijn best om uit deze twintig minuten de winst te halen. Er werden veel kansen gecreëerd door Nova, doorloopballen van Ties en veel schoten van Jolique, Danny en Steven. Er zijn deze helft dan ook vier doelpunten gemaakt door Nova. Zo werd de eindstand 5-1 en pakte de E1 het verdiende kampioenschap.

Terug bij het clubhuis CasaNova konden zij de muziek al horen en de taart al ruiken. Het kampioenschap mocht gevierd worden en iedereen was reuze trots.