NOVA en Voordaan tekenen overeenkomst

04 nov NOVA en Voordaan tekenen overeenkomst

Op zaterdag 02 november zijn de handtekeningen onder de overeenkomst tussen Korfbalvereniging NOVA en hockeyclub Voordaan gezet. Met deze overeenkomst stelt NOVA voor de komende 10 jaar haar velden en kantine in de wintermaanden beschikbaar aan Voordaan. Dit houdt in dat Voordaan in de wintermaanden het volledige NOVA complex in gebruik en beheer heeft. NOVA krijgt hiervoor een financiële vergoeding.

Deze behoefte is ontstaan door een te kort aan zaalcapaciteit bij de hockeyclub. Rond mei 2018 kwam er vanuit Voordaan een verzoek voor een verkenningsgesprek voor het plaatsen van een blaashal over de NOVA velden. Uit het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat beide partijen hier positief tegenover stonden en zijn de plannen verder uitgewerkt.

Mede door de inzet van Marcel Jairam, Frank Rademakers en Arie Anninga zijn wij in een betrekkelijk korte tijd tot een overeenkomst gekomen. Hierdoor kan Voordaan komende wintermaanden al gebruikmaken van hun nieuwe blaashal en zo de kans bieden aan al hun leden om door te hockeyen.

 vlnr. Gijs Sleijffers (voorzitter Voordaan), Pieter Keuning (voorzitter NOVA), Frits van Lingen (projectleider blaashal)