NOVA F1 en D2 Kampioen!

13 okt NOVA F1 en D2 Kampioen!

Naast de kampioenschappen van NOVA 3 en Midweek 2 zijn nu ook NOVA F1 en D2 kampioen geworden!
De druilerige zaterdag begon met een heus spektakelstuk. NOVA F1 trad aan tegen ODIK F1 uit Barneveld. De kinderen van NOVA F1 schoten uit de startblokken en al snel werd er een flinke voorsprong op het scorebord gezet. Ondanks de vele regen werd er met scherp geschoten.
NOVA F1 wist uiteindelijk met overtuiging het kampioenschap binnen te slepen. Scheidsrechter Nici floot af met een eindstand van 20-6. Na de wedstrijd werden alle F kinderen direct gehuldigd met taart, medailles en luid applaus van alle supporters!

Daarna was het de beurt aan NOVA D2 tegen directe concurrent Dalto D3. Dalto stond voorafgaand aan de wedstrijd 2 punten boven NOVA. Er moest dus worden gewonnen om het (gedeelde) kampioenschap veilig te stellen.
Gedurende de wedstrijd werd al snel duidelijk dat beide ploegen enorm aan elkaar gewaagd waren. Flitsende aanvallen wisselden zich af met geweldig verdedigend werk. Na de rust kwam NOVA op een achterstand te staan. Door een aantal tactische omzettingen en de volle inzet van alle NOVA spelers werd de achterstand omgebogen naar een voorsprong.
Tijdens de bloedstollende slotminuten werd het winnende doelpunt gescoord. Er werd afgefloten met een eindstand van 8-7 op het scorebord. Daarmee is ook NOVA D2 kampioen geworden!