NOVA F1 wint van DVO

05 feb NOVA F1 wint van DVO

(Door Jetske van Schöll, speelster F1) Zaterdag moesten we om 11 uur in Bennekom tegen DVO spelen. Best ver rijden, maar we hebben het F1altijd heel gezellig in de auto. We vonden het allemaal heel spannend, want de vorige keer hebben we gelijk gespeeld. Tjitske zei tegen ons dat het grote kinderen waren en dat we dus goed moesten verdedigen. En dat we goed moesten letten op hun doorloopballen.

Toen begon de wedstrijd. En we hadden er erg veel zin in. Aan het begin stonden we achter met 2-0  en toen werd het 2-2 door Tess. En weer kwamen we achter, maar Joran maakte gelukkig 3-3. Toen kregen we heeeeeel veeeeel kansen maar de bal ging er maar niet in. Toen kwamen we voor met 4-3, weer door Tess. En de tegenstander maakte net voor de rust 4-4. Toen scoorde Joran, maar het fluitje ging al en ze telden het doelpunt niet mee. Niet leuk.

In de rust zei Tjitske dat we beter moesten letten op de doorloopballen. En dat ik met mijn kont naar de paal moet staan en met mijn buik naar de tegenstander. In de tweede helft waren we veel fanatieker. En ook de papa’s en de mama’s op de bank konden niet stil blijven zitten. Ik heb toen heel veel ballen onderschept waardoor de rest heel veel kon scoren. Daarom kreeg ik het erg heet. Het werd 5-4 en 6-4 en Joran scoorde 6-5 en 6-6. 7-6, 7-7, 8-7, 8-8. Mooie doelpunten door Misha en door mij. We kwamen voor met 9-8 en Tess maakte 10-8. Het was echt spannend, dat vond Lotte ook. Ze was er niet bij, maar ze kon alles volgen op de groepsapp. 9-10, 9-11 en 9-12!!! Ik weet niet meer wie allemaal gescoord heeft. We hadden gewonnen!! We waren superblij!

We staan nu tweede.