Nova F2 kampioen!

23 mei Nova F2 kampioen!

f2
Afgelopen zaterdag werd de F2 van Nova ongeslagen kampioen, wat een toppers! Onder de leiding van de enthousiaste Marleen en Milou wist de F2 het kampioenschap binnen te halen na een duidelijke overwinning van maar liefst 12 -3. Een verslag:

—-Hoofdcoach Tjitske vroeg of de ouders van de F2 er klaar voor waren en in koor riepen de ouders jaaaaa. En vol enthousiasme begonnen de F2 spelertjes aan de wedstrijd met een kreet: “we gaan beginnnnnneeen!”. Ook de eigen coaches Marleen en Milou hadden er zin in.

Binnen vijf minuten stond de stand maar liefst op 3-0! De F2 was zo gemotiveerd en zo snel dat de tegenstanders af en toe niet wist wat ze overkwam en stond de stand al gauw op 8-2.
Ook als ouders was het genieten, de coaches hebben hun stemmen schor geschreeuwd en de vader van Naomi riep bij elk balbezit (in de buurt van de korf) “schiet!” dus het was een wervelstorm aan aanvallen op de korf van de tegenstander.
Na de rust worden de spelers altijd een beetje moe maar toch kregen ze het voor elkaar om er nog makkelijk 4 in te krijgen. Wat een geweldige eindstand (12-3) en door deze overwinning kampioen van dit veldseizoen. Als afsluiting een lekker stukje ijstaart, drinken en natuurlijk de felbegeerde medaille. —

Gefeliciteerd Bart, Madelief, Mila, Evi, Naomi, Marleen en Milou!