NOVA Jeu de Boules toernooi groot succes

05 jul NOVA Jeu de Boules toernooi groot succes

 

 

 

 

Ruim 30 deelnemers en vele toeschouwers openden afgelopen zaterdag de vernieuwde jeu de boules faciliteiten bij korfbalvereniging NOVA. MENS De Bilt en NOVA organiseerden hiervoor samen een koppeltoernooi. Ondanks het regenachtige weer en de nog geldende coronamaatregelen was het toernooi een groot succes!

Het leeftijdsverschil van de spelers (van 19 t/m 90 jaar) deed niets af aan het fanatisme. Vanaf 13.00 uur werd er in drie poules gestreden om een plek in de finaleronde. Ook op het coronaproof ingerichte terras werd er volop meegeleefd onder het genot van een drankje en een bitterbal.

De NOVA Jeu de Boules afdeling is nu officieel van start; de eerste leden hebben zich inmiddels ingeschreven en komen elke woensdagavond om 19.30 uur en zaterdagmiddag om 13.00 uur samen voor een gezellig potje jeu de boules.

Ook eens mee doen? Kom vooral een keer langs! Er zijn jeu de boules setjes aanwezig voor de mensen die zelf geen ballen hebben. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via jeudeboules@kvnova.nl.

Winnaars van het toernooi: Jan en Steven Bakker