NOVA Jubileum Happy Socks en Hoodies

12 mrt NOVA Jubileum Happy Socks en Hoodies

De afgelopen periode is Annemiek bezig geweest met twee nieuwe NOVA-kledingitems. Wij zijn dan ook heel trots om jullie de mogelijkheid te bieden om ‘NOVA Jubileum Happy Socks’ en ‘NOVA-Hoodies’ aan te schaffen.

NOVA Jubileum Happy Socks
Afgelopen juni zouden wij eigenlijk met z’n allen het 30-jarig jubileum van NOVA vieren. We weten natuurlijk allemaal waarom dat feest helaas niet doorging. Gelukkig hebben we nu een andere, bijzondere manier gevonden om ons 30-jarig bestaan kenbaar te maken: de NOVA Jubileum Happy Socks!

De sokken (geen sport) kosten 8,95 euro en zijn verkrijgbaar is verschillende maten:

  • Pupil (31-35)
  • Junior (36-40)
  • Senior (41-44)
  • Senior plus (45-48)

Wil jij ze hebben? Bestellen kan hier tot 21 maart.

NOVA-Hoodies
We hebben natuurlijk al de mooie NOVA-trainingspakken, maar vanaf nu is het ook mogelijk om een hoodie te bestellen. Je kan kiezen tussen rood en navy (zie foto). Ons logo staat op de voorkant en jouw naam komt op de mouw! De hoodies kosten tijdens de eerste bestelronde 22 euro. Er zullen dan Tikkies worden gestuurd waarbij je, als je wilt, nog iets meer kan overmaken voor NOVA. De latere rondes kosten de hoodies 25 euro.

De eerste bestelronde voor de hoodies duurt tot 14 maart 2021. De hoodies zullen dan binnen twee weken geleverd worden. De tweede bestelronde duurt tot 3 april 2021. Daarna zullen we telkens bestellen wanneer er 5 bestellingen binnen zijn.

Interesse? Bestel de rode of de navy hoodie via een apart formulier.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Annemiek: annemiek.vd.ploeg@kpnmail.nl.