NOVA laat veel kinderen korfballen met Koningsdag

30 apr NOVA laat veel kinderen korfballen met Koningsdag

Laten zien dat samen bewegen leuk en gezond is; dat is waarom elk jaar de Koningsspelen worden georganiseerd. Ook NOVA vindt dit heel belangrijk, dus dit jaar waren we weer te vinden op de Koningsspelen bij FC De Bilt en op Koningsdag bij het gemeentehuis.  

Sacha en Marian lieten op de Koningsspelen bij FC De Bilt de kinderen uit de groepen 7 en 8 uit de gemeente lekker korfballen. Alle kinderen kregen na afloop een flyer mee voor als ze nog een keertje bij Nova mee willen doen.

Op Koningsdag stonden Jasper, Evi, Lynn en Loïs bij het gemeentehuis. Iedereen die langsliep, kon even een balletje schieten. En dat werd volop gedaan!

Net als vorig jaar organiseerden buursportcoaches van MENS De Bilt Niels van Veelen en Sam Groenewold de sportactiviteiten op Koningsdag en de Koningsspelen in De Bilt. Mooi om weer zo met elkaar samen te werken!

Dank aan alle Nova-vrijwilligers voor hun inzet! Heb jij of je kind een balletje gegooid en wil je graag eens mee komen trainen? Mail dan onze gastvrouw Nynke op gastvrouw@kvnova.nl.