NOVA Muziek Bingo groot succes

30 nov NOVA Muziek Bingo groot succes

Afgelopen zaterdag rond een uur of 18:45 stroomde de online lobby voor de eerste NOVA Muziek Bingo vol. Meer dan 30 computers met daar gemiddeld 3 personen achter stonden in de virtuele wachtrij om toegelaten te worden.

Om exact 19:00 klikte de organisatie op ‘Iedereen Toelaten’ waarna het feest losbarstte. Sommige leden hadden elkaar al een aantal maanden niet gezien, na een korte bijpraatsessie werd snel de ‘Mute all’ knop ingedrukt waarna de Bingo van start kon.

Eerder die zaterdag konden de verkochte bingokaarten en verrassingspakketten worden opgehaald bij de sporthal. Het verrassingspakket bestond uit artikelen uit onze kantine waar de uiterste houdbaarheidsdatum dichtbij was gekomen. Een mooie manier om niets weg te gooien en er toch nog plezier van te hebben.

Na een korte uitleg van de spelregels knalde presentator en DJ Michel Godefroy het eerste nummer de digitale snelweg op, Miss Montreal met haar cover van ‘Door de wind’. Een rustig nummer om even te testen of alle systemen goed werkte, en dat deden ze. Direct werd er doorgepakt met het nummer ‘Brazil (red. jalalalalala)’, na een snelle check of het nummer op de bingokaart stond werden de eerste zittende danspasjes tentoongespreid via de ruim 30 geactiveerde camera’s. Ook in de chat van de virtuele bingo ging het aardig los met ruim 300 berichten over de hele avond heen.

Tussen de bingohits door werd er ook nog een loterij gehouden. Op elke bingokaart stond een uniek lotnummer, onder toezicht van onze Notaris (Nynke) werden de nummers getrokken en de gewonnen prijzen virtueel overhandigd aan de winnaar.

Al met al een fantastische avond waarbij onze grote dank uitgaat naar de organisatie: Michel, Ruben, John, Nynke, Nici en Steven. In 2 weken tijd van idee naar een geweldig avond! Ook dank aan onze sponsoren met in het bijzonder Van der Laan Groente en Fruit voor het sponsoren van de bingoprijzen!

Wil je ook zo’n leuke muziek bingo als bijvoorbeeld de vervanging van de kerstborrel op werk? Neem dan even contact op met Michel Godefroy!