Nova pakt volle punten

24 mei Nova pakt volle punten

Nadat Nova 1 en 2 vorige week niet wisten te winnen van koplopers KCR en ODIK, stond zaterdag de selectie van Telstar op het programma. Nova 2 won met 13-12 na een spannende pot.

Nova 1 kwam met 0-1 achter te staan. Hoewel er daarna snel twee goals aan de kant van Nova vielen, lukte het Nova niet om dit door te zetten tot een ruimere voorsprong. In de eerste helft werd er over en weer gescoord, totdat Telstar uitliep naar een stand van 5-8. Nova maakte dit gat voor rust nog iets kleiner. Ruststand: 7-9.

Na de rust werd er sterk gestart. Twee opeenvolgende goals van Nova zorgden weer voor een gelijke stand. Echter, Telstar bleef bij en maakte er 10-12 van. Vanaf dat moment pakte Nova initiatief en liet dit niet meer los. Er werd tot het laatste fluitsignaal hard gewerkt en de punten zijn verdiend in Bilthoven gebleven. Eindstand: 18-15.

De selectie van Nova haalt vertrouwen uit deze wedstrijden en neemt dit mee naar komende zaterdag. Er wordt dan afgereisd naar Eindhoven om het op te nemen tegen de selectie van Rust Roest.

Nova 2 won met 13-12