NOVA-selectie op KorfbalTotaal Cup | 28 aug

19 aug NOVA-selectie op KorfbalTotaal Cup | 28 aug

De selectie van NOVA doet zaterdag 28 augustus mee met de vierde editie van de KorfbalTotaal Cup. Dit evenement vindt plaats bij korfbalvereniging Het Bosch in Lexmond en luidt het nieuwe korfbalseizoen in. De wedstrijden van NOVA zijn voorafgaand aan een wedstrijd tussen de topclubs PKC/Vertom en TOP/LITTA.

De KorfbalTotaal Cup kenmerkt zich door haar innovatieve opzet. Het is outdoor korfbal in een nieuw jasje. De teams spelen om prijzengeld in sets. Iedere set van 12,5 minuut zuivere speeltijd is er € 250 te winnen. Bij een gelijke stand aan het einde van een set is er 1-tegen-1 shoot-out tussen twee spelers om de set te beslissen. Het team dat overall wint krijgt daarnaast een bonus. In totaal is er, inclusief de overall winst, maximaal € 1.800 te verdienen. Van ons zal alleen NOVA 1 spelen om het prijzengeld.

De teams spelen daarnaast net als in de zaal met schotklok en een “live DJ at the court” zorgt voor de sfeer. Voor relaties en sponsors is er een VIP-paviljoen met een gesprek/ interview met oud-scheidsrechter Mario van der Ende over innovaties in sport en bedrijfsleven.

Het programma ziet er als volgt uit:

Onze speelster Aranka Akkermans werd geïnterviewd door de organisatie. Je leest het interview hier!

Wil jij NOVA komen aanmoedigen in Lexmond? Stuur dan een mailtje met daarin je naam/jullie namen naar korfbaltotaalcup@outlook.com. Er is maar een beperkt aantal bezoekers mogelijk in verband met de coronamaatregelen, dus wees er snel bij.