NOVA selectie speelt 7-kamp bij ckv MIA

21 aug NOVA selectie speelt 7-kamp bij ckv MIA

Vrijdag 18 augustus veTentopzetten 1rtrok de selectie van NOVA 1 en 2 om 18:30 uur richting Amersfoort om daar met 6 andere clubs het weekend te verblijven. NOVA had ervoor gekozen om met z’n allen in een grote legertent te slapen. Bij aankomst moest deze eerst worden opgezet. Nadat de tent stond, alle luchtbedden waren opgepompt en de slaapzakken waren uitgerold, vertrokken we naar de kantine om een paar potjes ‘Weerwolven’ te spelen.

Na een nacht behoorlijk slecht te hebben geslapen, werd er met alle clubs gezamenlijk ontbeten. Om 9:15 uur stond de eerste wedstrijd al op het programma. NOVA 1 en 2 speelden beide tegen MIA, BEP, Velocitas, Vitesse, EKVA en Futura. Het was een lange, sportieve dag met voor beide teams zes wedstrijden van 2 x 10 minuten.

’s Avonds hebben we heerlijk gegeten tijdens de barbecue. Ook was er nog een schutterstoernooi, een mini-tienentoernooi. De feestcommissie van MIA had een leuk feestje georganiseerd om de dag goed af te sluiten. Rond 2:30 uur lag iedereen weer in de legertent.

Zondagochtend werden de stoppen weer uit de luchtbedden gehaald en werd de legertent weer afgebroken. Nadat we nog gezamelijk gingen ontbijten, was het selectieweekend voorbij.

De NOVA-selectie heeft het erg gezellig gehad en bedankt ckv MIA voor de organisatie!

Tent opzettenTent opzetten 2Groepsfoto