NOVA Slotdag 22 juni

19 mei NOVA Slotdag 22 juni

Het seizoen 23/24 komt helaas bijna weer ten einde, maar niet voordat we dit seizoen met zijn allen afsluiten! Dit doen we op 22 juni met een hoop leuke activiteiten. 

Mixtoernooi – 14:00
Bij het Mixtoernooi worden individueel ingeschreven spelers door elkaar gemixt in teams. Elk team heeft ongeveer 10 spelers en de gemixte teams zullen korte wedstrijden tegen elkaar spelen. Dat maakt het leuk voor iedereen  en voor elk korfbalniveau. Heb je dus nog nooit gekorfbald? Geen enkel probleem! Kinderen vanaf 12 jaar mogen zich inschrijven voor het Mixtoernooi.

CuliNOVA – 18:00
Bij CuliNOVA wordt het eten volledig verzorgd opgediend, vaak in een bepaald thema. En dat maar voor 10 euro per persoon! Op het menu staan zomerse broodjes hamburger, heerlijke verse salades en patatjes. Uiteraard met een lekker sorbetijsje als toetje!

Slotfeest – 20:00
Om deze geweldige dag en het seizoen af te sluiten gaan we met z’n allen met de voetjes van de vloer tijdens een geweldige feestavond onder muzikale begeleiding van DJ Harry! Heb je al een kaartje (van 23 maart) dan blijft deze gewoon geldig. Een kaartje kost 10 euro.

💥 Combiknaller 
Kom je zowel naar CuliNOVA als het Slotfeest dan betaal je maar 17.50 ipv. 20 euro! Iedereen die zich op geeft voor CuliNOVA en/of het Slotfeest krijgt tzt. een Tikkie van de Penningmeester.

Linkje naar opgaveformulier: https://forms.gle/8mHhk4fgMX7V3qwt9