Nova wint van Viking

23 mei Nova wint van Viking

images-2
Zaterdag 21 mei speelde Nova 1 in Bilthoven tegen Viking 1. Nova wist dat ze aan de bak moest, aangezien Viking de punten hard nodig had onderin de tweede klasse. Al gauw kwam Nova op voorsprong en de gehele eerste helft bleef de ploeg uit Bilthoven de bovenliggende partij. Met een ruststand van 7-4 ging Nova de tweede helft in.
Viking beet in de tweede helft echter wat meer van zich af, waardoor er een kwartier voor tijd een gelijke stand van 11-11 op het scorebord stond. De laatste vijftien minuten liet Nova net als in de eerste helft zien de betere ploeg te zijn. Door degelijker te verdedigen en de eigen kansen af te ronden werd er afgefloten bij een stand van 15-11 voor de thuisploeg.
Volgende week zaterdag staan de laatste wedstrijden voor de selectie van Nova op het programma: 14.00 uur DWS 2-Nova 2 en 15.30 uur DWS 1-Nova 1.