Nachtkorfballen bij NOVA voor het goede doel!

12 okt Nachtkorfballen bij NOVA voor het goede doel!

Nova zet zich in tijdens de Wintertijd Challenge 2015! In de nacht van 24 op 25 oktober kun je korfballen bij Nova voor het goede doel. Op het moment dat de tijd wordt terug gezet naar wintertijd zullen er meerdere korte korfbalwedstrijden gespeeld worden. Dit is tussen 02:00 uur (zomertijd) en 02:00 uur (wintertijd).

Opgave is per tweetal. Van de tweetallen zullen teams gevormd worden. Opgeven kan via de volgende link: http://goo.gl/forms/TXh3X8qlc3 en kan tot en met maandag 19 oktober 12.00u! Het programma en de teamindeling wordt het weekend van te voren bekend gemaakt.

Deelname is voor de A en Senioren en vraagt een bijdrage van €5,- per persoon. Dit dient te worden betaald in de nacht zelf bij de registratie. Het volledige bedrag zal worden gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Naast het inschrijfgeld doneren we ook 10% van de kantine omzet en er zullen collectebussen aanwezig zijn.

Let op!
– Deelname voor A en Senioren
– Deelname ook voor niet spelende leden, ouders, broers, zussen etc. vanaf 16 jaar
– Betaling de nacht zelf
– Adres: Veldkantine CASA NOVA, Tweelingen 142, 3721 WZ Bilthoven

Wil je niet spelen, maar wel helpen?! Dat kan natuurlijk ook. We zoeken o.a. ook scheidsrechters. Geef dit aan bij Tjeerd van der Weerd of Manon Veltman via onderstaande contactgegevens.

Tjeerd: 06-23844609
Manon: 06-17166076

Meer informatie over dit initiatief is te vinden op www.wintertijdchallenge.nl