NOVA zoekt heren!

15 mei NOVA zoekt heren!

NOVA zoekt heren die (weer) komen korfballen

Voor het komende seizoen dreigt een heren tekort bij NOVA. Op alle niveaus, van selectie tot midweek en recreanten, zitten we krap in de heren. Zelfs zo krap dat hoe het er nu voor staat we NOVA 3 niet kunnen inschrijven voor de competitie volgend jaar. Dat zou een enorme aderlating voor onze mooie vereniging en de dames van NOVA 3 zijn.

We zijn dus op zoek naar heren, op alle niveaus, die (weer) bij ons komen korfballen. Oud korfballers, ouders die willen gaan korfballen, verhuizende korfballers die in de buurt (zijn) komen wonen of heren die op zoek zijn naar een nieuwe sportieve uitdaging in onze selectie, iedereen is welkom!

Met heren die zich aanmelden gaan we op zoek naar het team dat het beste bij hun situatie past. Lukt het je bijvoorbeeld niet om te trainen maar lijkt het je wel leuk om wedstrijden te spelen? Daar gaan we uitkomen!

Heb je interesse om te kijken welk team bij jou past? Stuur dan een mail naar gastvrouw@kvnova.nl of app/bel naar 06-27101246.

Graag dit bericht delen!