NOVA zoekt trainer voor senioren 2

04 apr NOVA zoekt trainer voor senioren 2

Korfbalvereniging Nova uit Bilthoven is voor aanvang van het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer/coach voor Nova 2.

Nova 2 staat op dit moment op het veld bovenaan in de reserve 3e klasse en speelt in de zaal in de reserve 2e klasse. Het team bestaat uit een mix jonge spelers en ervaring. De spelers willen graag verder ontwikkelen, waarbij een goede sfeer belangrijk is. Wij zoeken dan ook een persoon die motiveert, inspireert en vooral iemand die met het team op zoek gaat naar kansen en mogelijkheden.

Wij komen graag in contact met een trainer, die de Bilthovense selectie komt versterken. Vind je het leuk om samen met onze hoofdtrainer de selectie en de spelers verder te helpen bij hun ontwikkeling? Ben je ervaren of juist een aanstormend talent en nog op zoek naar een leuke uitdaging? Nova is een mooie club die staat voor prestatie en gezelligheid en een gemotiveerde, talentvolle selectie voor senioren 1 en 2 heeft: zeker de moeite waard om kennis te maken.

Reacties zijn welkom bij Marcel Jairam – Korfbal Technische Commissie (TC) per mail tc-bestuur@kvnova.nl of telefonisch: 06-4607 8267.