Nynke stopt met bestuurslid Nevenactiviteiten | Nieuwe vacature

03 dec Nynke stopt met bestuurslid Nevenactiviteiten | Nieuwe vacature

Onze vereniging staat bekend en wordt ervaren als een actieve en bruisende vereniging, waar ik als bestuurslid nevenactiviteiten trots op ben! Dit komt onder andere door de vele activiteiten die er, naast het korfballen, voor jong en oud georganiseerd worden. Zo hebben dit seizoen al het begintoernooi, dagje uit voor de jeugd, culinova, feest en klaverjassen de revue gepasseerd.

De aansturing van de vrijwilligers die deze activiteiten organiseren en het bewaken van het budget hiervoor, zijn de taken van het bestuurslid nevenactiviteiten. Ik heb met heel veel plezier een aantal jaren deze functie vervuld. Maar er is een tijd van komen en gaan… Afgelopen maand heb ik op de JAV aangegeven dat dit mijn laatste jaar als bestuurslid nevenactiviteiten zal zijn. Misschien heeft nog niet iedereen dat vernomen, vandaar dit bericht.

Het bestuur is op zoek naar een vervanger voor ‘Bestuurslid Verenigingsleven’: het coördineren van de nevenactiviteiten en de aansturing van de vrijwilligers binnen de vereniging. Het is een deels nieuw in te vullen functie die met het bestuur samen ingevuld/gevormd kan worden. Onder de nevenactiviteiten vallen een aantal commissies waar actieve en gezellige vrijwilligers in deelnemen. Deze commissies zijn in principe zelf sturend bij het organiseren van activiteiten. Het vrijwilligersbeleid is een nieuwe taak erbij. We willen het vrijwilligersbeleid meer vorm gaan geven. Er zijn veel actieve vrijwilligers binnen de vereniging, want er is ook veel te doen. Als bestuur willen we graag onze actieve vrijwilligers behouden en de taken onderling goed blijven verdelen. Hierbij willen we ook rekening houden met wie wat leuk vindt om te doen. Het bestuur is een warm bad, het is een gezellig team waar je met vragen zeker terecht kunt. Eenmaal per maand wordt er vergaderd.

Nu ik heb besloten om mijn taak van bestuurslid nevenactiviteiten te gaan beëindigen, is de vraag: wie zou deze leuke taak van mij willen overnemen? Uiteraard zal ik zorgen voor een mooie overdracht en bereikbaar zijn voor ondersteuning. Lijkt het je leuk, neem dan contact met mij op: 06-27101246.

Groetjes, Nynke