Oefentoernooi 4 september

31 aug Oefentoernooi 4 september

Op 4 september organiseren we een oefentoernooi en aansluitend een barbecue. Het toernooi is voor alle teams binnen Nova georganiseerd. Het toernooi zal rond 08.30 uur starten en de laatste wedstrijd zal rond 18.30 uur eindigen.  

Veel teams spelen een driekamp met aangepaste speeltijden. De Recreanten en F, E, D-teams spelen een volledige wedstrijd. 

Speelschema
Het speelschema vind je hier. Let op: dit schema is aangepast op 3 september. In dit schema staan ook de scheidsrechters.  

BBQ
Vanaf 18.30 uur sluiten we de dag af met een lekkere BBQ. De BBQ bestaat uit verschillende soorten vlees, salade, brood en sauzen. Er kan ook gekozen worden voor een vegetarische maaltijd of alleen brood en salades. De kosten voor de BBQ zijn €10 of €5, afhankelijk waar je voor kiest.   

Je hoeft niet zelf te barbecueën, dit wordt voor je gedaan! (de inschrijving voor de BBQ is inmiddels gesloten). 

Tijdens dit oefentoernooi en de BBQ wordt iedereen geacht rekening te houden met de geldende COVID-maatregelen van de overheid. 

Hulp 
Deze dag kan natuurlijk niet zonder hulp georganiseerd worden. Geef je daarom op via dit formulier. Alle hulp is welkom! 

Vragen
Heb je nog vragen en/of opmerkingen, mail dan naar toernooi@kvnova.nl. 

 

Annabelle, Eline, Lotte, Tessa en Nici
Organisatie toernooi