Oefenwedstrijden najaar 2017

02 aug Oefenwedstrijden najaar 2017

Seizoen 2017 2018

Ook al is het nog vakantie, het begin van het korfbalseizoen komt alweer in zicht! Voor een zo goed mogelijke voorbereiding heeft de TC weer verschillende oefenwedstrijden gepland. Daarbij is geprobeerd rekening te houden met alle wensen en voorkeuren van de teams. De oefenwedstrijden kun je vinden onder programma. Helaas is nog niet van alle wedstrijden de tijd bekend. De betreffende tijden worden aan het programma toegevoegd, zodra deze bekend zijn.

Let op:

* Het weekend van 19 augustus spelen Nova 1 en 2 een toernooi bij MIA in Amersfoort. Dit toernooi staat niet in het programma.

* Op zaterdag 26 augustus gaan de jeugdteams Nova E1 en E2 en de seniorenteams Nova 1, 2 en 3 naar Houten om bij Victum een oefentoernooi te spelen. Alle informatie over het toernooi, de workshops, de BBQ en het feest staat in het toernooiboekje.
De wedstrijden staan als losse wedstrijden in het programma. Voor Nova 1 staat er slechts een wedstrijd in het programma. Er zal om 17:45 uur echter nog een winnaars-/verliezersronde gespeeld worden.
Helaas staat er een foutje in het boekje; Nova 4 moet Nova 3 zijn!