Oliebollen bestellen vóór 27 december | Grote NOVA Oliebollenactie 2020

17 dec Oliebollen bestellen vóór 27 december | Grote NOVA Oliebollenactie 2020

Er zijn al veel bestellingen binnen voor de Grote NOVA Oliebollenactie 2020! Nog niet besteld? Dat kan nog tot 27 december. Dus houd je van oliebollen of wil je misschien iemand een zakje cadeau doen? En wil je tegelijkertijd NOVA steunen? Bestel dan oliebollen via het Oliebollen bestelformulier

Op 31 december gaan wij voor jullie oliebollen bakken die jullie in de middag kunnen ophalen. De oliebollen kosten €3,00 per 5 stuks. Alle opbrengst gaat naar NOVA!

Let op: de plek waar je de oliebollen kunt ophalen, is veranderd. Jullie kunnen de oliebollen ophalen op een afgesproken tijd bij de bakkers thuis. Helaas laten de coronaregels het namelijk niet toe om onze bakkers samen te laten bakken. Het exacte tijdstip van ophalen én het adres ontvang je zodra alle bestellingen binnen zijn. We verzoeken iedereen om bij het ophalen een eigen schaal mee te nemen. Dan kan je de schaal meteen op tafel zetten ;).

Als er veel bestellingen zijn, zal er al op 30 december gestart worden met bakken.

Mocht je niet in staat zijn om de oliebollen zelf op te halen dan kunnen we de oliebollen ook thuis bezorgen. Deze service is bedoeld voor ouderen en minder validen binnen de gemeente De Bilt!

Heb je van de muziekbingo nog lege flesjes thuis? Lever die dan gelijk in bij het ophalen van de oliebollen?

Hopelijk zien we jullie eind december!

Oliebollen bestelformulier