Ook Nova gaat op slot | Kantine dicht en kamp afgelast

15 mrt Ook Nova gaat op slot | Kantine dicht en kamp afgelast

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Vandaag zijn er weer nieuwe maatregelen bekendgemaakt voor Nederland. Hierbij een update voor de gevolgen voor Nova: het clubhuis gaat dicht tot en met 6 april en het jeugdkamp 2020 gaat niet door.

In verband met het coronavirus gaat ons clubhuis dicht vanaf vandaag tot en met in ieder geval 6 april. De wedstrijden en trainingen gingen natuurlijk al niet door, maar naar aanleiding van de nieuwe maatregelen is de kantine van Nova nu dus ook gesloten. Dit betekent onder andere dat de darters niet meer in het clubhuis terechtkunnen.

Ook het jeugdkamp 2020 ‘Nova goes Viral’ gaat helaas niet door. Dit kamp zou plaatsvinden op 3, 4 en 5 april. De organisatie van het kamp zal de komende tijd bekijken of en wanneer we wel op kamp kunnen gaan. Zodra hier duidelijkheid over is, zullen we dat uiteraard via de site communiceren.

Nova wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus waar dat kan. Er zit maar één ding op en dat is afwachten hoe lang de maatregelen in acht moeten worden genomen.