Opgeven t/m a.s. zat! Dagje uit Kangoeroes, F, E en D jeugd op 4 juni

14 mei Opgeven t/m a.s. zat! Dagje uit Kangoeroes, F, E en D jeugd op 4 juni

Afbeelding Dagje uit Kameleon 2016 website

Zaterdag 4 juni a.s. is het zover. Het jaarlijkse Dagje uit voor de Kangoeroes, F, E en D staat gepland. Dit jaar hebben we gekozen voor het leukste uitje van Friesland, Het Kameleondorp. We gaan daar varen met de Kameleonboot en op het avontureneiland allemaal leuke en sportieve avonturen beleven.

Geef je uiterlijk ZATERDAG 21 MEI a.s. voor 16.00 uur op en vul dit aanmeldformulier in (of geef het door aan je coach/leiding of bij Helen Wennekes – telefonisch of per mail). 

Meer over het Dagje Uit
Zorg wel dat je schone kleren en zwemspullen meeneemt, want je kunt nat en vies worden. Indien je geen zwemdiploma hebt, graag bandjes meenemen. Onze lunch bereiden we zelf op een open vuur, dus die hoef je niet mee te nemen.  We vertrekken om 08.30 uur richting Friesland en zijn rond 17.00 uur weer bij Nova. Daar staat nog een lekker patatje en limonade op ons te wachten. Rond 17.30 uur kunnen de kinderen worden opgehaald.

Kosten zijn incl. eten en drinken: € 14,50 pp. (Begeleiders €7,25 en ouders die rijden krijgen gratis toegang).

Tevens zijn wij op zoek naar ouders/verzorgers die willen rijden, want zonder vervoer kunnen wij er niet komen. Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op de site: www.kameleonterherme.nl.  We hopen dat we met een grote groep richting Friesland kunnen gaan.

Tot 4 juni!

Jeugdfeestcommissie
Helen Wennekes
Pieterenhelen@kpnmail.nl